KONYA / CİHANBEYLİ - Merkez Atatürk Ortaokulu

FİNAL BİRİNCİLERİ

3 TUR YAPILAN BİLGİ YARIŞMASINDA RAMAZAN ÜÇLER, MEHMET KOÇYİĞİT, BERKE KARAYILAN GRUBU BİRİNCİ OLDU.

Ara

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN HAYDİ BİL BAKALIM YARIŞMASINDA OKULUMUZ RAKİPLERİ OLAN KIRKIŞLA VE KARŞIYAKA ORTAOKULUNU AÇIK ARA FARKLA YENİP 1. TURUN BİRNCİSİ OLMUŞTUR.

Ara

ÜÇ TUR YAPILACAK OLAN BİLGİ YARIŞMASINDA, 8 GRUPLA BAŞLAYAN RAKİP TAKIMLARDAN 3 TAKIM FİNALE KALMAYI BAŞARDI. FİNAL YARIŞMASININ 7 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ YAPILMASI PLANLANIYOR.

ÖĞRETMENİM GÜNÜN KUTLU OLSUN

OKULUMUZDA VELİLERE DİYABET SUNUMU YAPILDI

OKUL MECLİSİ BAŞKANI SEÇİMLERİNİ 96 OY ALARAK 7/A SINIFINDAN EBRU KURT KAZANDI.

Eyl

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Artık her yıl, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde kendilerini gönülden yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız.

Eyl

Okulumuz tüm sınıfları ve koridorları yeni bir renkle çok daha güzel ve temiz bir hal aldı.Okulun birbiriyle uyumsuz,eski ve kirli gözüken boyasının yerine yeni canlı renklerle boyanması sonucunda tüm sınıflar ve okulumuz tertemiz oldu.Böyle temiz ve güzel bir ortamda ders yapmaktan mutlu olduklarını dile getiren öğrencilerimize daha başarılı bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

OKULUMUZDA 50 ÖĞRENCİYE AYAKKABI HEDİYE EDEN İPEK DUMAN HANIMA TESEKKÜR EDERİZ

MEZUNİYET  FOTOĞRAFLARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinlik le kutlandı.