KONYA / CİHANBEYLİ - Merkez Atatürk Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Cihanbeyli Merkez Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen etkinliğe Kaymakamımız Sayın Ahmet GENCER,  İlçe Garnizon Komutanı J. Bnb. Osman SAYGILI, İlçe Belediye Başkan Yrd. Halil GÜREL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şemseddin AYKUT, diğer Kurum Amirlerimiz, halkımız ve öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimiz şiirler okudu, halk oyunu gösterisi ve çeşitli oyunları sundular. İlçemizde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 23 Nisan kutlamaları tüm okullarımızda çeşitli etkinlikler ile gerçekleştirilerek gün boyu devam etti.

Nis

2016 yılı Peygamber Efendimizin (sav) doğum yıl dönümü çeşitli ekinliklerle kutlandı, program öğrencilerle ve velilere sunuldu.

Mrt

Okulumuzun duvarları ve dış cephesinde boya çalışmaları yaparak güzelleştiren SENİHA ALİ FUAT BELGİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ öğretmenleri Resim Öğretmeni  Mehmet ABA, Bilişim Öğretmeni Emre ÖZDEMİR, Matematik Öğretmeni Latif KARA´ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Meslek Lisesi öğrencilerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca desteklerinden dolayı SENİHA ALİ FUAT BELGİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Müdürü Murat ALKAN ve İlçe Millli Eğitim Müdürlüğümüze de teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Sehitlerini Anma programi duzenledi.Programi hazirlayan Türkçe öğretmenimiz Tugba Saygi ve emegi gecen tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz😊

Şbt

Sivil Savunma ekimiz tarafından tabikat yapıldı. Öğrenciler zil calinca ekibimiz tarafından seri bir şekilde binadan tahliye edildi.

Şbt

Okulumuz  "Haydi Bil Bakalım " yarismasinda ilçe 2. olarak büyük bir başarı elde etmiştir. Öğrencilerimize bu başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz😊

Ock

Yarıyıl tatiline merhaba dedik. Okulun son günü başarılı öğrenciler Istilal Marşı töreninde ödüllendirildi.

Ock

Haydi Bil Bakalım yarışmasında birinci olan okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Ramazan Ucler, RamaZan Kurt ve Sıla  Kara öğrencilerimiZe ve emeği geçen tüm öğretmenlere  teşekkür ederiz.

Yerli mali haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandi😊

Deneme sınavında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

Kas

Şiir, slayt gösterisi ve şarkılardan oluşan programın sonunda öğretmenlere çiçek verildi.

Kas

Okul başkanlık seçimlerini 8/A sınıfından Şevval Çiftçi kazandı.